Ana içeriğe atla

Lizbon'dan Bir Festival: MEO Kalorama

Festival keşifçileri için enfes bir öneri ile geliyorum: MEO Kalorama Lizbon!

Geçtiğimiz sene Malaga'da gerçekleşen Cala Mijas festivalinden bahsetmiş, hatta festival sonrası izlenimlerimi burada paylaşmıştım. Tabii o sıralar festivalin son edisyonuna katılmış olduğumuzun farkında değildim :)

Meo Kalorama ise 2022 yılından beri Lizbon'da Parque de Bela Vista'da gerçekleşen, yine oldukça genç bir müzik festivali. Her sene 100.000'in üzerinde müzikseverin katıldığı organizasyon kısa sürede o kadar büyümüş ki, bu sene ilk kez festivali Madrid'e de taşımaya karar vermişler.

Bu yıl 29-31 Ağustos'ta gerçekleşecek festivalin line-up'ı da oldukça tatmin edici. Festivalin ilk gününde Massive Attack, Sam Smith; ikinci gününde LCD Soundsystem, The Smile, Jungle, The Postal Service, Death Cab For Cutie ve son gününde Burna Boy, Raye, Soulwax, dEUS gibi şahane isimler var.

Özellikle Portekiz'i ya da Lizbon'u daha önce görmediyseniz, harika bir tatil planı ile bu müzik şölenine dahil olabilirsiniz. Kombine biletlerin 160 Euro, günlük biletlerin ise 65 Euro'dan satıldığı festivalle ilgili detaylı bilgiye festivalin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar