Ana içeriğe atla

D3lta - Happy Out Of Love

Geçtiğimiz günlerde "Strange" şarkısına denk geldiğim ve aynı gün içerisinde 150 kez dinlememe neden olan müzisyen D3lta'yı gururla takdim etmek isterim.

Kendisi Yunanistan'da büyürken, piyanoda klasik müziğe ve gitarda daha grunge bir tarza olan yoğun ilgisinden sonra, Londra'da mühendislik okurken yeraltı müzik sahnesine olan tutkusuna ulaştı.

Black and Blue isimli grubuyla uzun süre müzik yaptıktan sonra, grubun dağılmasıyla solo projelerine öncelik verdi ve kısa zaman içinde Yunanistan'da hit olan şarkılara imza attı. Elton John, Tame Impala ve Muse gibi isimlerden ilham alan D3lta'yı kendi sözleri ile tanıyalım:

"Ben yarı Yunan yarı İngiliz bir şarkı yazarıyım, hayatım boyunca şarkı yazdım ama Strange adlı şarkım ülkem Yunanistan'da büyük bir radyo hiti oldu. Daha sonra Atina'daki Release Festival'de London Grammar öncesinde çaldım ki bu kesinlikle gerçek üstüydü ve Yunanistan ve Avrupa'da harika insanlarla tanıştığım bir tur yaptım. Yakın zamanda Londra'ya taşındım ve Scouting For Girls ile Birleşik Krallık'ta turneye çıktım. En yeni single'ım Happy Out Of Love BBC Radio 2 ve BBC Radio 5'te çalındı! Sırada ne olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum!"

Sırada ne olduğunu kesinlikle biz de merak ediyor ve kendisini takip listemize ekliyoruz.

 
 

Yorumlar