Ana içeriğe atla

DOG IS DEAD - DO THE RIGHT THING


Genç İngiliz indie pop grubu Dog is Dead, daha evvel bu sayfalarda bloga konuk olmuştu..Geçen yılın ekim ayında Atlantic Records'tan çıkan 10 şarkılık debut albüm "All Our Favourite Stories" ile dikkatleri üzerine çeken grubun, "Heal It" şarkısı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde; "Glockenspiel Song" ise gençlik dizisi Skins'te yer almıştı..






1970'lerden iki öğrencinin karanlık bir deliğe uzanan patikada yol alan yandaki albüm kapağı, illüstratör Valero Doval ın çalışmalarından esinlenerek hazırlanmıştı..Bu arada kendisinin diğer çalışmalarına da http://www.valerodoval.com/ adresinden göz atmakta fayda var..
Dog is Dead'in ilk albümü için The Guardian "hassasiyet ve yetenek ile süslü, gerçek bir altın indie pop albümü" yorumunu yapmış; dikkatlerin grup üzerine çekilmesinde hatırı sayılır bir katkı sağlamıştı..

Şimdi kendilerini, albümün zannımca en iyi şarkısı "Two Devils" ve geçen hafta yayımlanan yeni single "Do The Right Thing" şarkıları ile konuk edelim."Daha fazlasını istiyorum" diyenleri de şöyle alalım: http://dogisdead.co.uk/





Yorumlar