Ana içeriğe atla

BRIGHTER LATER - THE WOLVES


Vokal ve gitarda Jaye Kranz, bas ve geri vokalde Virginia Bott, keyboardda Alex Landragin ve davulda Sean Albers'ten oluşan Avustralya'lı grup "Brighter Later" debut albüm The Wolves'u Mart ayında piyasaya sürüyor...Tüm şarkı sözlerini kendisi yazan vokal Kranz, aynı zamanda bir roman yazarı, radyo programcısı ve son olarak da grubun albümüne imza atan bir yapımcı.

The Wolves, gece geç saatlerde, zahmetsiz, kırılgan ve samimi bir şekilde yatağınıza uzanan bir melodiler yumağı. Albümdeki 10 şarkının tamamı, Kranz'ın güzel sesiyle manyetik bir çekim alanı oluşturuyor, ve içine girdiğiniz şey sizi mutlu etmek için dilinden geleni yapıyor ! Albümdeki tüm şarkılar canlı kayıt yakınlığını hissettiriyor.

The Wolves'u kategorize etmeyelim, ancak Brighter Later, Mazzy Star'ın puslu havası ile Cat Power'ın ilk zamanlarındaki büyülü nefesin birleşiminden kendi eşsiz dünyasını oluşturan bir grup gibi. 

Şimdi kendizi grubun soluk yankılarına bırakınız...Albümden ilk single "The Woods" ve son single "Come and Go"yu dinleyeceğiz...Daha fazlasını merak edenleri ise şöyle alacağız: http://brighterlater.net/




Yorumlar