Ana içeriğe atla

TRAVIS 8 HAZİRAN'DA İSTANBUL'DA!


Travis'i son olarak 2014 yılında VW Arena'da izlemiştik. Ne seneydi ama! Pixies, Bob Dylan, Blondie ve Jack White aynı sene VW Arena'da sahne alıyor, İstanbul ışıltılı zamanlarının sonunu yaşıyordu. 

Travis'in son konserinden herkesin aklında kalan, yüzlerce kişinin Why Does It Always Rain on Me? şarkısı çaldığında, yanlarında getirdikleri şemsiyeleri açması oldu sanırım. Görüntü ve coşku gerçekten muazzam, hissiyatlar tavandı. 

4 sene sonra Travis bir kez daha, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Zorlu PSM'ye teşrif ediyor. Ana Tiyatro'da ayakta ve oturmalı (hibrid adı verilen) düzende gerçekleşecek konserin biletleri Cuma günü buradan satışa çıkıyor.

Üniversite yıllarında Travis dinleyerek hüzünlenen ve şu an "orta yaşlı" kategorisinden hayata tutunmaya çalışan güruh içinse bu konserin farklı bir anlamı var. Zira grup 1999 yılında çıkardıkları "The Man Who" albümü şerefine bu turneyi organize ediyor. Albümdeki tüm şarkıları canlı canlı dinleme fırsatı yakalayacağız, yanına da bir kaç hit Travis şarkısı, daha ne olsun!

Yazının girişinde, hafif bir hayıflanma ile (hissedilmedi) İstanbul'un ışıltılı günlerine dem vurmuştum. Noktayı da umut fişeğini ateşleyerek koyayım. Liam Gallagher, Nick Cave, Massive Attack, Travis derken...Belki de eski güzel günlere döneriz, ne dersiniz?

Yorumlar