Ana içeriğe atla

BABYLON SOUNDGARDEN FESTİVAL


Efendim bir Soundgarden zamanı daha geldi çattı. Geçtiğimiz yıldan beri yeni evi Babylon Kilyos'ta gerçekleşen festivalin bu seneki konukları arasında Milky Chance, Jamie Woon, Is Tropical, Babylon Bomonti'de 2 gecelik performansı ile göz dolduran Oscar and the Wolf ve Jimmy Edgar gibi isimler var.

Bu sene yine 4 sahnede vuku bulacak performanslar için program şöyle:


Kilyos denizi, kumu ve çim alanı ile harika bir festival ortamı sunsa da, malumunuz şehirden biraz uzakta. Festival alanından özellikle dönüş zamanında, geçtiğimiz sene bazı aksaklıklar yaşanmıştı. Ancak bu sene Pozitif ekibi gerekli önlemleri aldı sanırım. Darüşşafaka metro istasyonundan Babylon Kilyos'a shuttle'lar kalkıyor olacak, ulaşım programı da şu şekilde:


Bu yıl program yine oldukça zengin, ama ben Radyo Babylon sahnesinden ayrılmayacağım gibi görünüyor. Bence siz de özellikle Jakuzi, Is Tropical ve Büyük Ev Ablukada performanslarını kaçırmayın. VW Arena'daki Fırtınayt konserinin tadı halen damaklarımızda.

Unutmadan, yarın meteoroloji İstanbul için şiddetli yağmur uyarısında bulunuyor, gelirken hazırlıklı olmanızda fayda var.

Orada görüşürüz!










Yorumlar