Ana içeriğe atla

Goodbye Karelle - Hugh Greene & The Lucies Made Me



Muhteşem bir yetenek bugün keşif sahnemize konuk oluyor.

Montreal'den şair, oyuncu, söz yazarı ve şarkıcı Karelle Tremblay'e "merhaba" deyin.

"Hugh Greene & The Lucies Made Me" adını verdiği ilk albümünü 15 Eylül'de yayımlayan müzisyen, hemşehrisi Leonerd Cohen'in açtığı güçlü lirik akımdan beslense de Mitski ve Snail Mail gibi daha keskin ve modern bir müzikal prodüksiyonla yoluna devam ediyor. 

Yolculuğunu, sanatçının kendi sözlerinden dinleyelim:

“Neredeyse üç yıl sonra, şarkıcı-söz yazarı olarak ilk albümümün sonuna geliyorum. Müzik konusunda profesyonel bir eğitimim olmamasına rağmen çocukluğumdan beri bu sanatın içinde olduğumdan, genç yetişkinlik hayatım boyunca yaşadığım en karmaşık deneyimlerin yanı sıra, gönül kaprislerinin en basit detaylarından da ilham aldım.

Quebec ve İngiliz Kanada'sında 10 yılı aşkın bir süredir film ve televizyon sektöründeyim, dolayısıyla zaten bir imajım ve profilim var. Ama bu beni temsil ediyor mu? Bu projede amacım basitti: kendimi en gerçek halimle ortaya çıkarmak.

Her zaman kelimelerin gücünden ve potansiyel şiirsel birleşimlerinden ilham almışımdır. Özellikle şarkı sözü yazmaktan hoşlanıyorum. Oyunculuk mesleğim başkalarının sözlerini okumamı gerektirirken, müzik bana onları yazma, onlarla oynama fırsatı sundu.

Amacım bu albümü son yıllarda bana damgasını vuran duygusal ilişkilerin güzel ve acı verici karmaşıklığı etrafında toplamaktı."

Goodbye Karelle, son iki video klip şarkısı ile şimdi huzurlarınızda:

 

Yorumlar