Ana içeriğe atla

Salon İKSV 5 Mart'ta Dönüyor!

 

Şehrin en iyi canlı müzik mekanlarından Salon İKSV, uzun sayılabilecek bir pandemi arasından sonra nihayet 5 Mart'ta aramıza dönüyor!

Salon'un yeni sezon açılışını, 2019 yılında keşif sahnesinde ağırladığımız "anadolu tropik müziği" ikilisi Kit Sebastian yapıyor. Buradan ilgili yazımıza ulaşabilirsiniz.

Hemen sonrasında 10 ve 11 Mart'ta ise, yine daha önce bu sayfalarda çokça bahsettiğimiz İngiliz ekip Seafret Salon sahnesinde olacak. Grubu daha yakından tanımak isteyenler, Türkiye'deki ilk konserleri öncesi Seafret ile yaptığımız röportaja  buradan ulaşabilir.

Programda dikkat çeken isimlerden bir diğeri ise Amerikalı indie rock grubu Other Lives. 24-25 Mart'taki konserler grubun ülkemizdeki ilk konserleri olacak. 

İsrailli müzisyen Noga Erez ise 13 ve 14 Mayıs'ta muhtemelen şehirdeki en hareketli gecelerden birine ev sahipliği yapacak. Erez'in "Dance While You Shoot" şarkısı Apple Music reklamlarında kullanılmış ve sonrasında kendisi tüm dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarmıştı. Elektronik müzik ve hip-hop arasında gezinen şarkılarıyla kesinlikle kaçırılmaması gereken bir konser olacak.

Son olarak 2019 yılında yine Salon'da unutulmaz bir konsere imza atan Yeni Zelandalı müzisyen Jonathan Bree 28 Mayıs Cumartesi günü sahnede olacak. 

Biletler Cuma gününden itibaren Passo'dan alınabilecek.

Neyse ki Salon, şehre dönüyor.

Yorumlar