Ana içeriğe atla

JAKUZİ - ŞÜPHE

(Fotoğraf: Aylin Güngör)

Synth-wave'de medar-ı iftiharımız Jakuzi, nihayet yeni albümle ilgili müjdeli haberlerle karşımızda!

İlk albüm "Fantezi Müzik" ve nev-i şahsına münhasır sahne performansları ile dinleyici sayısını hızla artıran Jakuzi, 5 Nisan'da "Hata Payı" adını verdikleri yeni albümleri ile karşımızda olacak!

("Hata Payı" albüm kapağı)

Kutay Şenocak, bu albümün yaratım süreciyle ilgili kişisel yolculuğunu şöyle özetliyor: "Sanırım melankoli,  yaşadığım yerden kaynaklanıyor. Bu durum şarkı sözlerine de yansıyor. İçinde yaşadığım ülke beni bu duygulara itiyor. Ekonomik koşullar ve siyaset, umutlarımızı yitirmemize neden oluyor. Gelecek burada bizim için karanlık. Umutlarımızı yüksek tutmaya çalışarak, yaptığımız şeyi sürdürmeye çalışıyoruz. Dinleyici kitlemiz her geçen gün artarak büyüyor, bizi destekliyorlar ve konserlerimizde saf sevgiyi görebiliyoruz."

Yeni albümde dark-wave, krautrock, post punk ve 80'li yılların synth sound'ları ile Jakuzi kendisi ve dinleyenlerini iyileştirmeye devam edecek. Prodüktörlüğünü Taner Yücel'in üstlendiği albüm 11 şarkıdan oluşuyor. İşte bu şarkılardan "Şüphe" için paylaşılan video ile Jakuzi huzurlarınızda:


>

Yorumlar