Ana içeriğe atla

THE BELLE GAME - RITUAL TRADITION HABIT


Adam Nanji, Andrea Lo, Alex Andrew, Katrina Jones ve Rob Chursinoff'dan oluşan Kanada'lı dark/indie pop grubu The Belle Game; 2009 senesinde bir araya geldi. Beş yaşından beri arkadaş olan Adam Nanji ve Alex Andrew 2007 yılına kadar "The Dazed" isimli bir grupla çalıştılar..Ve grubun dağılması akabinde solo akustik çalışmalar yaparak kendi EP'lerini piyasaya sürdüler..


Grup, dijital ortamda 5 şarkıdan oluşan ilk EP'leri "Inverting Letters"ı yayımladığında takvimler 10 Kasım 2009'u gösteriyordu.Bu tarih, şarkıların Kanada radyolarında yer bulması ile beraber The Belle Game'in bilinirliğinin de artmaya başladığı tarih oldu..Grup, 2010 yılında daha evvel Tegan&Sara davulculuğunu yapan Rob Chursinoff'un ekibe katılmasının hemen ardından ikinci EP için çalışmalarını hızlandırdı, ve 1 Ekim 2011'de yine 5 şarkıdan oluşan "Sleep to Grow" yayımlandı..


16 Nisan'da  kendi deyimleri ile "melankoli, mitoloji ve senfonik güçlerle dolu" "Ritual Tradition Habit" ismini verdikleri ilk albümlerini çıkarmaya hazırlanan grubu, bu albümden ilk single "Wait Up For You" ve ilk EP'den "Shoulder & Turns" ile misafir ediyoruz:



Yorumlar