Ana içeriğe atla

MIKHAEL PASKALEV - WHAT'S LIFE WITHOUT LOSERS


Bu pazar, blogda çok sık ziyaret etmediğimiz bir ülkeye gideceğiz..Norveç'e. Tam adıyla Jean Mikhael Paskal Skaaden, 1987 yılında Norveç'in liman kenti Ålesund'de dünyaya geldi..Eğitimini sürdürdüğü Liverpool Sahne Sanatları Enstitüsü'nde Norveç'li sanatçı Jonas Alaska ile tanıştı ve birlikte bir çok müzikal projede yer aldılar..


Indie ve alternatif country rock sularında, bu sene başında "What's Life Without Losers" adını verdiği hayli enerjik debut albümünü piyasaya süren Paskalev, Paul Simon, The Shins, Edward Sharpe, The Mamas and The Papas ve The Deerhunter gibi isimlerden etkilendiğini belirtiyor..Şarkı sözlerini de kendisinin yazdığı Paskalev'e canlı porformanslarda sahnede Billie Van, Jonas Alaska, Jørgen Berg Svela, Fabian Prynn ve Joe Wills eşlik ediyor..

Bulgar kökenlerinden gelen balkan enerjisini hem dansıyla hem de müziğiyle çok iyi yansıtan Mikhael Paskalev'i "Jive Babe" ve "I Spy" şarkıları ile izliyor ve 2013 yılının takip listesine ekliyoruz...http://mikhaelpaskalev.com/




Yorumlar