Ana içeriğe atla

LITTLE FISH - BAFFLED AND BEAT


İngiltere'den garage rock/punk grubu "Little Fish",gitar ve vokalde Julia"Juju"Sophie Heslop ile  davulda Neil"Nez"Greenaway'in bir araya gelmesiyle 2006 yılında Oxford'da kuruldu..2010 senesinde Ben Walker da ekibe katıldı..

Henüz 17 yaşında iken gitar çalmaya ve şarkı sözü yazmaya başlayan genç Juju, o tarihlerde "Little Fish" isimli bir şarkı yazdı ve lokal barlarda bu şarkıyı çalmaya başladı...Şarkı o kadar sevildi ki, kimse Juju'nun adını bilmezken, kendisine Little Fish olarak sesleniyorlardı..Daha sonra Nez ile tanışan Juju, kurdukları gruba da Little Fish adını verdi. .

Supergrass, Spinnerette, Juliette Lewis, Alice in Chains, Placebo gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan Little Fish, uyanmak için suratınıza yediğiniz tokat tadında, enerji dolu müziğini yapmaya devam ediyor ve daha da güzeli, kendileri Mart ayı içerisinde bir DJ Set için Türkiye'de olacak..Ağustos 2010'da "Baffled and Beat" isimli debut albümü yayınlayan grup, "Am I Crazy" ve "Whiplash" ile Listen Before You Love sahnesindeler..Grup hakkında daha fazla bilgi için:http://littlefishmusic.com






Yorumlar