Ana içeriğe atla

YOUTUBE PREMIUM HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER


Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, müzik dinleme alışkanlıkları söz konusu olduğunda YouTube; Spotify ve Deezer gibi ilk akla gelen müzik platformlarından çok daha fazla tercih ediliyor.

YouTube'un bir çok ülkede kullanımda olan Premium özelliği ise, nihayet Türkiye'deki kullanıcılar için de aktif hale geldi. Tabii "küçük" bir ücret karşılığında.

Kabul edelim, hepimiz hemen her video öncesinde ve aralarında çıkan can sıkıcı reklamlardan bunalmış durumdayız. Üstelik YouTube'un arka plana alındığında çalışmayı durdurması da çoğu kez sinirlerimizi bozmuştur. İşte Premium üyelikle bu sorunlar giderilmiş durumda.

Baştan söyleyelim. Yukarıda bahsettiğimiz haliyle YouTube'u deneyimlemenin aylık ücreti 21.99 TL. 3 ay da ücretsiz deneme süresi olarak belirlenmiş. Aile paketini tercih ederseniz aylık ücreti 33.99 TL'ye yükseliyor. Bu paket için 1 ay ücretsiz deneme öngörülürken, aynı hanede yaşayan 6 aile üyesi paketten faydalanabiliyor.

Peki YouTube Premium neler getiriyor?

Reklamsız ve İnternetsiz:

YouTube'da reklamlara büyük bir mutlulukla veda ediyoruz. İstediğiniz videoyu indirip daha sonra internetsiz ortamda izlemeye devam edebiliyorsunuz.

Arka Planda Oynatma:

Nihayet YouTube'da açtığımız bir video, başka bir uygulamaya geçtiğimizde de, arka planda kesintiye uğramadan devam ediyor.

YouTube Music Premium:

Streaming platformlarına rakip olarak oluşturulan, yine reklamsız, indirilebilir içerikli ve arka planda çalışabilen müzik uygulaması sunuluyor. (ayrı bir app olarak indiriliyor)

YouTube Originals:

Netflix, HBO, Hulu gibi platformlara benzer şekilde YouTube'a özel dizi ve film içerikleri de pakete dahil edilmiş durumda.




Yorumlar