Ana içeriğe atla

SOMA İÇİN MÜZİK

Pozitif, Mayıs ve Haziran ayında gerçekleştirilecek konser bilet gelirlerini, Soma faciasında yakınlarını kaybedenlere destek olarak bağışlıyor.

Bu kapsamda 20-21 Mayıs’da Babylon’daki Sun Ra Arkestra; 22 Mayıs’da yine Babylon’da sahne alacak Belleruche konserleri, 24 Mayıs’ta Parkorman’da gerçekleştirilecek Babylon Soundgarden Festival, 14-15 Haziran’da Parkorman’da gerçekleştirilecek One Love Festival, Black Box’ta gerçekleşecek 19 Haziran Travis, 20 Haziran Bob Dylan ve 24 Haziran Pixies konser biletleri için 10 TL ile 250 TL arasında değişen kategorilerde fiyatlar belirlendi..Bob Dylan konseri için ilaveten 500 TL’lik biletler satışa sunuldu.

Müzikseverler bu kategorilerden istediklerini seçerek, alacakları biletlerle diledikleri tutarda bağış yapmış olacaklar. Bağışlar Toplum Gönüllüleri Vakfı çatısı altında oluşturulan Soma Gençlik Bursu'na aktarılacak ve toplanan tutar ile, Soma'da 1.derecede yakınını kaybetmiş gençlere, Üniversite ve Lise eğitimlerini karşılamak üzere aylık ödemeler halinde ve yıllık 10 ay süre ile burs imkanı sağlanmış olacak.

Siz de, gelemeseniz bile, bilet alarak destek olabilirsiniz.

Yorumlar