Ana içeriğe atla

BİR FESTİVAL: ISTANBUL CALLING


İstanbul bu yaz biraz daha fazla ısınacak gibi geliyor..Her gün yeni bir konser haberiyle heyecanlanıp, "acaba bu sene kimleri izleyebileceğiz" sohbetlerinden tahminlerimizi yürütürken, Vodafone ve Garanti Bankası ana sponsorluğunda Pozitif Live organizasyonu ile gerçekleştirilecek Türkiye'nin en genç ve en uzun soluklu festivali "Istanbul Calling" (The Clash'a saygı ile) bombayı patlattı !


Festivalin başlangıç fitilini 30 Mayıs'taki Rihanna konseri ile yakan organizasyon, "Maiden England" turnesi kapsamında 26 Temmuz Cuma günü Iron Maiden'ı; 2 Temmuz Salı günü uzun zamandır hayranlık ile beklediğimiz Sigur Rós'u, 29 Haziran'da "Dance Day" konser serisi kapsamında sırasıyla Basement Jaxx, Jaguar Skills ve The Prodigy'i, 7 Temmuz'da ülkemizde ilk kez Snoop Dogg'u, 7 Haziran Cuma akşamı Tiesto'yu, 23 Haziran'da indie müziğin popüler ismi The National'ı, 21 Temmuz'da Kesha'yı ve 30 Haziran'da Thirty Seconds to Mars'ı ağırlamaya hazırlanıyor..


Ağpustos ayı içerisinde Placebo'yu da festival kapsamına alan Pozitif Live, bu konser tarihini ise çok yakında duyuracak..

Festival kapsamında konser alanı olarak seçilen BJK İnönü Stadyumu, Parkorman ve Küçükçiftlik Park gibi mekanların dışında, Babylon, Salon İKSV, Maçka Parkı, Salt ve Pera Müzesi gibi mekanlar da yan etkinlikler için kullanılacak.


Sürpriz isimlerin de önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen festival biletleri Pazartesi gününden itibaren buradan satışa sunulacak..

Heyecanla bekliyoruz !

İlan Edilen Konser Takvimi:

Rihanna: 30 Mayıs - BJK İnönü Stadyumu
Tiesto: 7 Haziran - Tiesto
The National: 23 Haziran - Parkorman
Basement Jaxx, Jaguar Skills, The Prodigy: 29 Haziran - BJK İnönü Stadyumu
Thirty Seconds to Mars: 30 Haziran - Parkorman
Sigur Ros: 2 Temmuz - Parkorman
Snoop Dogg: 7 Temmuz - BJK İnönü Stadyumu
Kesha: 21 Temmuz - Parkorman
Iron Maiden: 26 Temmuz- BJK İnönü Stadyumu


Yorumlar