Ana içeriğe atla

Salon'dan Bomba Gibi Bir Sezon!

 

Salon İKSV, bugün yeni sezonun ilk isimlerini duyurdu!

Çoğu ilk kez Türkkiye'ye gelecek isimlerden oluşan programda; La Femme, Yellow Days, Jadu Heart, The Magnetic Fields ve Aime Simone gibi harika müzisyenler var.

Konser detaylarına buradan ulaşabileceğinizi hatırlatarak, favori isimlere biraz daha yakından bakalım:

29-30 Eylül, La Femme

Salon'da yeni sezonda bizi hipnotize edecek gruplardan ilki Fransız ekip La Femme. 

Sacha Got ve Marlon Magnée tarafından Biarritz'de kurulan grup, son albümleri Paris-Hawai'yi geçtiğimiz Mayıs ayında yayımladı.

Fransız saykedelyasına doymaya hazır olun!

 
6-7 Ekim, Jadu Heart

İngiliz ikili Sachy Jeffrey ve Alex Headford'dan oluşan Jadu Heart, ilk İstanbul konserleri için Garanti BBVA konserleri kapsamında Salon'a konuk oluyor!

Kendilerini asla tek bir janra ile sınırlandırmayan ikili, etkileyici canlı performanslarıyla biliniyor.

Bu arada küçük bir not: İlk İstanbul konseri öncesi Jadu Heart tabii ki ilk röportajını da bize verecekti :) Pek yakında Jadu Heart ile sohbetimiz burada olacak.


4 Kasım, Yellow Days

İngiliz müzisyen George van den Broek projesi Yellow Days, Garanti BBVA konserleri kapsamında, ilk İstanbul konserini vermeye hazırlanıyor.

11 yaşında gitar çalmaya başlayarak kariyerine ilk adımını atan müzisyen, Inner Peace adındaki son albümünü geçtiğimiz sene paylaştı.

Tüm enstrümanları kendisi çalan Broek, funk ve soul arasında gezinen müziği ile Salon semalarında süzülmemize neden olacak.


21 Kasım, The Magnetic Fields

Bir süredir ülkemizde beklenen gruplardan bir tanesi. Adını André Breton/Philippe Soupault romanından alan Amerikalı ekip, 20 seneyi aşkın süredir müzik yapıyor.

The Magnetic Fields şarkıları, Kasım sonunda dışarıdaki yağmur ve soğuğa çok yakışacak.


8 Aralık, Aime Simone

Beni en heyecanlandıran konserlerden birisi. 2020 senesinde In This Dark Time şarkısına denk geldiğimden beri, Aime Simone'u yakından takip ediyorum. İlk İstanbul konseri olacak isimlerden.

Yorumlar