Ana içeriğe atla

ONE LOVE FESTİVAL 15 PROGRAMI AÇIKLANDI


Malumunuz, festival sevenlerin 3 yıldır beklediği o güzel haber, geçtiğimiz aylarda Pozitif'ten geldi. 

One Love Festival 15. edisyonu ile bu sene kaldığı yerden devam ediyor. 20 Temmuz'da gerçekleşecek festivalin devam etmesi kadar sevindirici başka bir konu ise, hiç şüphesiz Parkorman'a dönülmesi aslında. Zira şehrin içine sıkışmış, betonlarla çevrili konser alanlarından illallah etmiş durumdaydık. Parkorman'ın özlediğimiz yemyeşil ortamı içinde müzik dinlemek, hepimize iyi gelecek sanıyorum.

One Love'ın merakla beklenen line-up'ı ise bugün açıklandı. Programda yer alan müzisyenler arasında Fransız dans müziği ikilisi The Blaze, İngiltere çıkışlı elektro pop üçlüsü Years & Years, geçtiğimiz senelerde İstanbul'da dinleme şansı yakaladığımız Michael Kiwanuka, Amsterdam kökenli afro beat grubu Jungle by Night ve Danimarkalı müzisyen Oh Land gibi isimler var.


Festivalin asıl sürprizlerinden birisi ise Ezhel ve Büyük Ev Ablukada'nın ilk kez birlikte sahne alacak olması. Sanıyorum gecenin en hareketli konserlerinden birisi olacaktır. Festivalin diğer yerel isimleri arasında ise Kamufle, Gaye Su Akyol, Gözyaşı Çetesi, Ati ve Aşk Üçgeni, Hedonutopia, Mindshifter, In Hoodies ve Al'York gibi gruplar var. 


Bu sene festivalin başka bir özelliği ise, aslında gündüz ve gece olarak ikiye bölünüyor olması. "Gündüz" kısmı saat 23.59'a kadar Parkorman'da devam ederken, sonrasında festival VW Arena'ya taşınıyor ve sabahın ilk ışıklarına kadar burada devam ediyor. VW Arena'da festival tamamen elektronik müziğe dönüyor. Burada sahne alacak isimler arasında ise The Black Madonna ve Black Merlin öne çıkıyor.


Festival biletleri burada satışa çıktı bile. İyi haberse 29 Mayıs tarihine kadar Garanti kredi kartları ile tüm biletler %20 indirimli! Hayat pahalılığını iliklerimize kadar hissettiğimiz bugünlerde, müzikseverler için gayet güzel bir fırsat.

Ne diyelim, iyi ki döndün, aramıza hoş geldin One Love!

Yorumlar