Ana içeriğe atla

MAD COOL FESTIVAL 2018


Barcelona’nın meşhur Primavera’sı ve Bilboa’nın BBK Live’ına rakip olarak, Madrid’te 2016’dan bugüne Live Nation tarafından bir festival düzenleniyor: Mad Cool.

İspanya’nın dev bir festival ülkesine dönüştüğünü söylemek hata olmaz sanırım. Turizm gelirleri açısından da,  her sene dünyanın dört bir yanından ülkeye yüzbinlerce müzikseverin akın etmesi ciddi bir katkı sağlıyor olmalı.

Yalnız bu Mad Cool ekibi, 2018 için öyle bir festival programı açıkladı ki… Henüz bunu söylemek için erken olabilir ama önümüzdeki senenin en iddialı festivali olacak kuşkusuz. Zira Pearl Jam, Tame Impala, MGMT, Massive Attack, Franz Ferdinand, Depeche Mode, QOTSA, Perfume Genius, Future Islands gibi isimler tek bir festivalde bir araya geliyor. Üstelik ikinci günün headliner’ı halen açıklanmış değil!!


Festival bu sene ilk kez, Madrid’in kuzeyinde, havaalanına 8 km mesafede yer alan ve “Mad Cool Space” adını verdikleri Valdebebas – IFEMA bölgesinde gerçekleşecek. 100.000 m2’lik bu yeni alanda günlük ortalama 35.000 kişiyi ağırlamayı hedefliyorlar. Ayrıca geçtiğimiz senelerden farklı olarak festivalde tam 7 sahne olacak!

Sözü uzatmayalım..12-14 Temmuz arasında Madrid’de gerçekleşecek festival, müzikseverler için bir vaha..

Biletler burada

Festival detayları burada

Biz de oradayız,

Görüşmek üzere.

Yorumlar

Yorum Gönder