Ana içeriğe atla

MOLOTOV JUKEBOX - BANG


Game of Thrones dizisinde izlediğimiz vahşi karakter Osha'nın harika bir sesi ve müthiş bir akordeon yeteneği olduğunu biliyor muydunuz? Evet, 1984 doğumlu İngiliz aktris ve müzisyen Natalia Gastiain Tena; "Gypstep" olarak ifade ettikleri tarzları ile pek neşeli müzikler icra eden Molotov Jukebox grubunun vokali...Kendisini ShamEless dizisinden, Harry Potter'dan ve son olarak da Game of Thrones'dan da hatırlayabilirsiniz..


Akordeon ve vokalde Natalia Tena, violin ve back vokalde Sam Apley, gitarda Adam Burke, bas gitarda Tom Wilson, davulda Max Burnett-Wain ve trompette Angus Moncrieff'ten oluşan kalabalık ekip, "müziğe, insanlara ve dansa olan aşktan" doğduklarını ifade ederlerken amaçlarının insanları düşünceye kadar ( ya da en azından aşka düşünceye kadar) dans ettirmek olduğunu söylüyorlar..


Ve güzel haber! Son olarak geçtiğimiz yıl mayıs ayında 4 şarkıdan oluşan "Bang" isimli bir EP yayımlayan Molotov Jukebox'ı, Babylon Soundgarden festivali kapsamında; Kings of Convenience ve Devotchka ile birlikte, 25 Mayıs'ta İstanbul Parkorman'da canlı izleme fırsatı yakalayacağız! Orada görüşmek üzere!. http://www.molotov-jukebox.co.uk/





Yorumlar