Ana içeriğe atla

REEPERBAHN FESTIVAL


İyi müzik peşinde koşan ve yeni sesleri keşfetmek için can atanlar! 2006 yılından beri Hamburg'da düzenlenen Reeperbahn Festival; bu sene 900'den fazla etkinlikle 19-22 Eylül arasında gerçekleşiyor.

Endüstri profesyonelleri için de zengin bir konferans programı sunan festival, 4 gün boyunca Hamburg'da 90'dan fazla mekanda hayat bularak Avrupa'nın en büyük kulüp festivali ünvanını hak ediyor!

Bu yıl 600'den fazla konserin yanı sıra, güzel sanatlar, sinema, edebiyat ve eğitim alanında bir çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak Reeperbahn Festivali, 40.000 kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Son 3 yıldır festival sonunda verilen Anchor Uluslararası Müzik Ödülleri'ne bu sene 21 ülkeden 62 aday başvurdu. Jüri üyeleri arasında prodüktör, şarkıcı ve söz yazarı, eski 4 Non Blondes vokali Linda Perry, Morcheeba'dan Skye Edwards, Glashaus'dan Casandra Steen, prodüktör Tony Visconti ve KCRW'den Jason Bentley gibi isimlerin bulunduğu ekip bu senenin adaylarını geçtiğimiz gün duyurdu: Anna Aaron, Blanco White, Frum, Freya Ridings, Hope ve yakın zamanda İstanbul'da da izleme fırsatı bulduğumuz Tamino ve Faces on TV bu senenin adayları.

Festivalde çok fazla müzisyen sahne alıyor ama gidecek olursan özellikle Agar Agar, Amber Run, Belako, Cari Cari, Goat Girl, Haerts, Her, Hoax, Blond, Malena Zavala, Pale Honey, Metronomoy, Princess Chelsea, Wargirl ve Whomadewho konserlerini kaçırma derim! Ve evet, maalesef böyle bir festivalde Türkiye'den 1 tane bile müzisyen yok.

Reeperbahn Festival'in günlük kombine biletleri şu an 99 Euro'ya satılıyor. Biletleri buradan, festival hakkında detaylı bilgiyi ise buradan alabilirsin.

Yorumlar