Ana içeriğe atla

BLACK PALMS ORCHESTRA - VERY OWN SAINTS


Pazar günümüze provokasyon ve heyecan katacak bir keşif ile karşı karşıyayız. Avusturyalı sanatçı Christian Fuchs'un kendi deyimi ile "müzikal ve görsel fantezisi" Black Palms Orchestra'dan bahsediyorum.

Fuchs, Avusturya'daki endüstriyel rock camiasında cam çerçeve dağıtan Fetish 69 projesine son verdikten sonra, kendini iyi hissettiren mevzu bahis fanteziye teslim olmuş. 2016'da ilk albümü Sad Moon Rising yayınlandıktan sonra, dikkatleri hızla üzerine toplayan Black Palms Orchesta, önümüzdeki Cuma günü yeni albümü "Tropical Gothic"i yayınlamaya hazırlanıyor.

Kendisi yaklaşmakta olan albümü şöyle tanımlıyor: "din ve seks, yol filmi romantizmi ve apokaliptik bir düş güneş yanığı sessizliğinde çarpışıyor. Tribal rock'n roll, tekinsiz elektronik tınılar ve sinematik pop müzikal bir erime ile buluşuyor."

Yukarıdaki tanımdan sonra içinizden "Ne kullanıyorsunuz Fuchs Bey?" dediğinizi duyar gibi oldum, 12 şarkıdan oluşacak bu albümde yer alan "Very Own Saints" şarkısını dinleyip Cuma gününü iple çekmeye başlamaktan başka çare yok:

Yorumlar