Ana içeriğe atla

SONAR İSTANBUL 2017


Barselona'da hayat bularak,  2002 yılından beri dünyanın 50 farklı şehrinde arz-ı endam eden, katılanları  adeta bir elektronik müzik vahasında hissettiren muazzam festival Sónar, önümüzdeki sene ilk kez İstanbullu müzikseverlerin kapısını çalıyor. 22 senedir devam ederek en uzun soluklu festivaller içerisinde yer alan Sónar; müzik, yaratıcılık ve teknoloji konseptleriyle katılımcılarına eşsiz bir deneyim yaşatmayı vaadediyor.

2017 için kapalı kapılar ardında karanlık senaryoların konuşulduğu, tüm karamsar beklentilerle enselerin karartıldığı bir dönemde böyle bir festivale imza atmak kolay iş değil. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin yıl boyu nefes aldıran iddialı konserlerden sonra, böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak olması takdire şayan. 


24-25 Mart tarihlerinde gerçekleşecek festivalde elektronik müzik performanslarının yanı sıra, dijital sanat söyleşileri ve sergileri ile Sonar+D etkinlikleri kapsamında sektör profesyonellerinin paylaşımları da yer alacak. Açıklanan line-up'ta Moderat, Roisin Murphy, Nina Kraviz, Floating Points ve HVOB gibi isimler bulunan festivalin detaylı programı önümüzdeki günlerde şekillenmeye devam edecek.

2 günlük erken dönem avantajı ile 150 TL'ye satılan festival biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Müziğin susmayacağı, festivallerle neşeleneceğimiz güzel bir yıl olsun.
Orada görüşürüz.

Yorumlar