Ana içeriğe atla

ONE LOVE TAVSİYELERİ


Efendim One Love'ların 14.sü de geldi çattı! Nice One Love'lar olsun, 114.leri de görelim. Zira malum yasaklardan sonra alkol firmalarının sektördeki destekleri oldukça azaldı. Pek bir sevdiğimiz Efes Pilsen "Hayat Bu Kapağın Altında" sloganı ile festivale desteğini sürdürüyor. Diğer alkollü içecek markaları da kurumsal renk ve belirledikleri sloganlarla sektöre destek olmaya devam ediyor.

Neyse biz konumuza dönelim.

Her sene merakla beklenen festival bu sene ilk kez Life Park'ta gerçekleşecek. İstanbullu festival severler mekana tanıdıklar zaten. Bu haftasonu gerçekleşecek festivalde ilk kez, Life Park alanı içerisinde daha önce hiç görmediğiniz bir lokasyon sahne haline getirildi. Oldukça da iyi oldu. Sahnenin adı "Union". Ana sahne "Love" adını alırken, elektronik ağırlıklı üçüncü sahneye ise "Into the Woods" ismi verildi.

Sahne saatleri ve ulaşım bilgilerine buradan erişebilirsiniz. Zaten hepiniz bu bilgileri çoktan edindiniz. Ancak bu yazının amacı, festivalde kesinlikle kaçırılmaması gereken performanslara işaret etmektir. İşte geliyor:

Adamlar / 13 Haziran / Union Sahnesi / 14.15:

Halimden Konan Anlar adıyla tanıdık kendilerini. Son dönemde yükselen alternatif tarzın parlayan isimlerinden. Festivale iyi bir başlangıç.


The Away Days / 13 Haziran / Union Sahnesi / 16.00:

Artık kendilerini bilmeyen yoktur sanırım. Yurt dışındaki medarı iftiharımız, yabancı festivallerin de gediklisi olma yolunda hızla ilerliyorlar. Saygı duruşu.


Metronomy / 13 Haziran / Love Sahnesi / 19.00:

Evet daha önce İstanbul'a geldiler. Geçtiğimiz sene sonunda kendilerini Berlin'de de izleme fırsatı yakalamıştım. Defalarca da izlesem bıkmayacağım gruplardan. Sahne enerjileri inanılmaz. Kesinlikle festivalin kaçırılmaması gereken konseri olur.


Everything Everything / 13 Haziran / Union Sahnesi / 21.15:

Şahsen festivale gitme motivasyonumun ana ateşleyicisidir kendileri. İngiliz ekibi ilk kez İstanbul'da izleyeceğiz. Oldukça iyiler. Maalesef Love sahnesinde olacak James Blake'le aynı saatteler.


Jose Gonzales / 14 Haziran / Union Sahnesi / 18.15:

Son zamanlarda yurt dışı festivallerinin gözbebeği oldu. Şubat ayında albüm yayımladı, pek de güzel cover'lara imza attı. Love Will Tear Us Apart onlardan biri:


Tom Odell / 14 Haziran / Love Sahnesi / 20.30:

Fazla söze gerek var mı? Son yılların en popüler isimlerinden biri. Genç kızların sevgilisi. İdeal koca adayı. El emeği, göz nuru.


Little Dragon / 14 Haziran / Love Sahnesi / 22.15:

İsveçli ekibin sahne şovları çok meşhur. Son albümleri "en iyi dans albümü" kategorisinde Grammy'ye aday gösterildi. Kesinlikle izlenmeli, ve üzgünüm Julian Casablancas ile aynı saatte.


Şimdilik bu kadar.
Hafta sonu Life Park'ta görüşmek üzere.


Yorumlar

Yorum Gönder