Ana içeriğe atla

BABYLON SOUNDGARDEN'DA KİMLERİ İZLEYELİM?


Bir Soundgarden Festivali daha geldi çattı..Bu Cumartesi Babylon'un Kilyos'taki yeni mekanında gerçekleşecek festival için heyecan dorukta. Zira deniz, kum, güneş ve iyi müzik beklentisine tüm sene açık olacak yeni bir mekanı görme heyecanı da eklenince, işin tadı artıyor.

Festival line-up'ı açıklandı, hepiniz görmüşsünüzdür. 4 sahnede bir çok müzisyen sahne alacak, aşağıda hem sahne saatlerini hem de festival alanına ulaşım bilgilerini görebilirsiniz. Ancak bu yazının asıl amacı kaçırmamanızı tavsiye ettiğim performanslar için kendimin de iştirak edeceği programı paylaşmak aslında. Zira festivalde özel ilgiyi hak eden konserler var. İşte benim seçtiklerim, orada görüşürüz.

16.00 Radyo Babylon Sahnesi / Baths: Amerikalı elektronik müzik temsilcisi. Son olarak 2013 yılında Obsidian isimli bir albüm yayımladı. Chillwave olarak adlandırılan tarzı ile Toro Y Moi sevenlere göz kırpıyor. Açılış için en iyi tercih.


17.05 RBMA Sahnesi / Dengue Dengue Dengue: Saykedelik maskeleri ve göz dolduran sahne şovları ile Avrupa festivallerinden tam puan aldı. 2010'dan beri elektronika icra eden Felip Salmon ve Rafael Pereira'nın projesi festivalin en ilginç sahne performansı olmaya aday.


19.55 Kilyos Sahnesi / Anna Calvi: Benim için festivalin yıldızı. Kendisinden blogda daha evvel bahsetmiştik. İngiliz müzisyen ilk kez Türkiye'ye geliyor. Son albümü "One Breath" tek nefeste içimize işliyor. Heyecan verici bir yetenek.


22.10 RBMA Sahnesi / Acid Arab: Parisli DJ'ler Guido Minisky ve Hervé Carvalho’nun oryantala kayan deneysel projeleri. Oldukça eğlenceli mixleriyle gecenin kapanışı için ideal bir performans.


Ulaşım:
FESTİVALE GİDİŞ:
Darüşşafaka Metro (Ulu Caddesi Çıkışı) Servisi
-Hizmet Saatleri: 11:30 – 23:45 arası
-Ücret: 7,5 TL 

FESTİVALDEN DÖNÜŞ
Darüşşafaka Metro (Ulu Caddesi Çıkışı) Servisi
-Hizmet Saatleri: 13:00 – 23:00 arası
-Ücret: 7,5 TL

Taksim Servisi
-Hizmet Saatleri: 23:00 – 04:00 arası her saat başı
-Ücret: 15 TL 
Festival Programı


Yorumlar