Ana içeriğe atla

KING KRULE - EASY EASY



Henüz 19 yaşında bir İngiliz...Archy Marshall..Kendisini yakın zamana kadar "Zoo Kid" olarak dinliyorduk...Ergenlik yıllarındaki üretkenliği ile 2010 yılından beri kendi yazdığı şarkı sözlerine besteler yapan Marshall, son zamanlarda ünlü video oyunu "Donkey Kong Country"de yer alan karakter "King K. Rool"dan esinlenerek "King Krule" takma adıyla müzik hayatına devam ediyor. 

Zoo Kid, ilk single "Out Getting Ribs"i 2010 yılında yatak odasında arkadaşlaryla yaptığı bir kayıt olarak dinleyicilerle paylaştı..İngiliz müzik çevrelerinde "dark wave" olarak tanımlanan tarzı ile Morrissey ve  Edwyn Collins gibi isimlerle karşılaştırılan Marshall, King Krule'dan tamamen farklı bir tarz ile  "DJ JD Sport" takma ismiyle de müzik yapmaya devam etti..

19.doğum günü olan 24 Ağustos'ta, debut albüm "6 Feet Beneath the Moon"u piyasaya sürmeye hazırlanan genç yeteneğe, geçtiğimiz günlerde yayımladığı ve bu albümde yer alacak "Easy Easy" şarkısı ile kulak verelim..King Krule hakkında daha fazlası için: http://kingkrule.co.uk/


Yorumlar