Ana içeriğe atla

LE GUESS WHO? FESTİVAL


Efendim ülkedeki müzik festivallerinin bu sene durumu ortada. Müzikseverler her zamankinden fazla yurt dışı festivallerini kovalar durumda. Burada özellikle Avrupa'daki bir çok festivalden bahsettik, bu kez Kasım ayında Utrecht'te düzenlenecek ve bugüne kadar bir çok Türkiyeli müzisyenin de sahne aldığı Le Guess Who'yu mercek altına alıyoruz.


2007 yılından beri düzenlenen Le Guess Who?, bu yıl 9-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Utrecht şehir merkezinde çoğu birbirine yakın 20 mekanda 100'e yakın performansa ev sahipliği yapacak festivalin bu seneki konukları arasında, blogda daha evvel bahsi geçen, Grouper, Aldous Harding, Weyes Blood, Jenny Hval ve Tuneyards gibi bağımsız müzik sahnesinden bir çok isim var. Ama şahsen beni en çok heyecanlandıran isim Perfume Genius.



Festivalin bu seneki edisyonunda Türkiye'den konukları ise Derya Yıldırım & Grup Şimşek ve Ekin Fil.



4 günlük kombine biletlerin şu an 110 Euro gibi oldukça avantajlı bir fiyattan satıldığı festivalin tüm line-up'ına buradan ulaşabilir, biletleri ise şuradan satın alabilirsiniz. Utrecht'e ulaşmak ise oldukça kolay. Amsterdam Schiphol Havalimanı'na indikten sonra her 15 dk'da bir hareket eden trenlerle yaklaşık yarım saat gibi bir sürede Utrecht'tesiniz. 

Orada görüşürüz!


Yorumlar