Ana içeriğe atla

KONSER: BELLE & SEBASTIAN VE BAT FOR LASHES


Güzel konser haberleriyle, neşe dolmaya devam ediyoruz..."Escape To Music" etkinliği ile evveliyatında bizleri Thin Lizzy, Sharon Van Etten, Cat Power, Russian Red, James ve Echo and the Bunnymen gibi isimlerle buluşturan Avea, bu sene de iki güzel grubu İstanbul'da ağırlayacak: 28 Haziran'da Belle & Sebastian ve 29 Haziran'da Bat For Lashes !

** Editörün 19.05.2013 tarihli notu: Belle and Sebastian konseri 24 Ağustos Cumartesi akşamı Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecektir.


Belle and Sebastian'ı canlı izleme düşüncesi beni ziyadesiyle heyecanlandırdı..Fransız yazar Cécile Aubry'nin 1965 tarihli çocuk kitabından ismini alan Glasgow'lu grup Belle and Sebastian; 1996'dan bugüne güzel hatıralarımıza ev sahipliği yapan bir müzik icra ediyor..Vokallerde Stuart Murdoch ve Stevie Jackson'ın bulunduğu grup 7 kişilik kalabalık bir ekipten oluşuyor..Şarkıları kadar albüm kapakları ile de dikkat çeken ve 1996 yılında çıkarılan "Tigermilk" albümü ile yola çıkan grup son olarak 2010 yılında 11 şarkıdan oluşan Write About Love isimli 8.stüdyo albümlerini piyasaya sürmüştü..


İngiliz şarkıcı/söz yazarı ve multi enstrümentalist Natasha Khan'ın sahne projesi Bat for Lashes; 2006 yılında piyasaya sürdüğü "Fur and Gold" albümünde yer alan "What's a Girl To Do" şarkısı ile alternatif müzik severlerin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı..Bu sene yayımladığı 11 şarkılık 3.stüdyo albümü "The Haunted Man" ile Brit Ödüllerinde solo kadın şarkıcı dalında  Paloma Faith, Jesse Ware, Emelie Sandé ve Amy Winehouse ile birlikte aday gösterilmiş ancak ödülü Sande almıştı..








Yorumlar

  1. Belle and Sebastian konseri, grubun Haziran ayındaki tüm konserlerini iptal etmesi nedeniyle, ileri bir tarihe ertelenmiştir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder